Friday, July 27, 2007

KiusauksiaHna arvostaa varmasti Sodankylän kirjakaupan ja linja-autoaseman parturin eleetöntä tyyliä. :) Molemmat tarjosivat minulle suuria kiusauksia.

Kirjakauppa oli saanut uuden erän uutta Potteria, joka on pyörinyt tiiviisti mielessäni Pohjois-Suomen pitkiä suoria polkiessa. Ei se varmaankaan niin paksu ja painava ole... mitä nyt muutama lisäkilo olisi repussa... Lekan idea ostaa kirja, repiä siitä kannet pois ja sivut sitä mukaa kun olen lukenut ne, tuntuu vähän liian brutaalilta. Yritän pysyä kovana ja odottaa, että pääsen ostamaan kirjan koti-Porvoosta. Matkaa seuraavan viikon aikana minuun ei kannata yrittää ottaa yhteyttä...

Bussiasemalla taas bongasin aikatauluista pikavuoron Pohjois-Norjasta Rovaniemelle. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan hyppäämme siihen Norjassa viikon päästä ja istumme ja torkumme pehmeillä penkeillä Rovaniemelle, jossa vaihdamme junaan. Mmmmm... pehmeillä penkeillä... Kaiken lisäksi bussi huristi meitä vastaan Sodankylän pohjoispuolella, mutta kun sillä kohdalla ei sattunut olemaan pysäkkiä, oli pakko jatkaa polkemista. :)

Kaisa

1 comment:

Hanna Kopra said...

Parturi-liikkeen ikkunateippauksista antaisin lisäpisteitä, koska siinä on extrainfoa. Jos joku ei tiedä esimerkiksi olevansa linja-autoasemalla... Yhtesikuntavastuullista toimintaa.